Chcete zapracovat na kvalitě svých právních textů? Přijďte do fora iuris

„Škoda každého právnického textu, který se dal napsat srozumitelněji, čtivěji a vtipněji!“, je motto kurzu Masterclass: Právní psaní, který se bude konat dne 8. listopadu 2023 v prostorách fora iuris na pražských Vinohradech. Akce je určena pro všechny právníky a advokáty, kteří chtějí zlepšit kvalitu a styl svého psaného projevu.

 

MASTERCLASS: Kurz právního psaní

Termín: středa 8. 11. 2023 od 16.00 hodin
Místo konání: prostory fora iuris Uruguayská 11, Praha 2 – Vinohrady

Lektorka: Blanka Čechová vystudovala právo na PF UK a tvůrčí psaní na Oxfordské univerzitě. Blanka zná všechny stereotypy a úskalí, kterým právníci při psaní čelí, a dokáže poradit, jak překonat právnický i neprávnický writer’s block. Jako právnička působila mimo jiné u Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku a v kosovské misi OBSE.

 

Účastníci kurzu se budou učit na konkrétních textech, které předem dodají. Lektorka jim vysvětlí postupy a pomůže jim procvičit dovednosti psaní. Navíc se dozví inspirující příběhy z Blančiny spisovatelské praxe a získají pohled do zákulisních triků a špeků z uměleckého prostředí.

 

Cena kurzu: 1650 Kč

Registrace: nejpozději do pondělí 31. 10. 2023

 

Jak je uvedeno výše, na kurzu se bude pracovat přímo s texty účastníků. Ty z vás, kteří mají zájem se kurzu zúčastnit, organizátoři prosí, aby si připravili cca 50–100 stran anonymizovaných právních textů nejlépe různých forem (podání, smlouvy, korespondence), které zašlou nejpozději do neděle 5. 11. 2023 na e-mail writer@blankacechova.com.

 

Kapacita workshopu je omezená na 15 osob, aby se lektorka mohla věnovat všem. Nečekejte tedy s přihlášenímzaregistrujte se a zlepšete své dovednosti v psaní právních textů!

Více informací na www.forumiuris.cz

 

Redakce AD, forum iuris
Ilustrační foto: archiv fora iuris

Go to TOP