Na konferenci Rodina v právu a bezpráví je ještě možnost přihlásit se online

Unie rodinných advokátů ve spolupráci s Českou advokátní komorou a společností epravo.cz  pořádá ve středu 11. května 2022 již IV. ročník konference Rodina v právu a bezpráví, tentokrát na téma výživné. Prezenčně je už konference naprosto zaplněna, ale zůstává možnost přihlásit se online.

 

Jak se stanoví výživné v covidové době? Co má na rozhodování o jeho výši vliv? Co naopak nehraje roli vůbec? Dá se jednou určené výživné snížit? Jak najít příjmy nespolupracujícího rodiče? A co výživné placené nebo vymáhané do ciziny? Tyto i mnohé další otázky budou předmětem diskuse IV. ročníku konference Rodina v právu a bezpráví, která se bude konat jak 11. května 2022 od 9 do 15 hodin v hotelu Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1, tak zároveň i online. Advokáti mají na konferenci 50% slevu, kód k jejímu uplatnění je: SC22rP5.

Na konferenci vystoupí špičky rodinného práva a další experti, kteří se problematikou výživného léta zabývají, například ústavní soudce JUDr. Tomáš Lichovník, JUDr. Libor Vávra, Mgr. Jana Provazníková, předsedkyně SROS, emeritní soudkyně JUDr. Hana Nová, Mgr. Barbora Brozová Rittichová z Ministerstva spravedlnosti nebo JUDr. Renáta Šínová, Ph.D., proděkanka UPOL a další…

Redakce AD
Foto: canva.com

 

Go to TOP