Advokáti se hýbou s TERIBEARem, a pomáhají tak ohroženým dětem

Již za pár dnů, ve čtvrtek 16. září startuje v pořadí již 7. ročník charitativní akce Nadace Terezy Maxové dětem, která je určená všem, kdo chtějí pohybem podpořit dobrou věc, a pomoci tak opuštěným a ohroženým dětem. Tradičně tuto akci podporuje a i v letošním roce dala dohromady tým advokátní kancelář Bříza & Trubač. Ta zve kolegy a kolegyně a věří, že hýbat se s TERIBEARem bude co nejvíce advokátek a advokátů, koncipientek a koncipientů!

Letošní ročník je bohatší o novinku – vedle chůze a běhu bude možné „sbírat kilometry“, tedy zúčastnit se také na kole či elektrokole! Za každý TERIMETR (1 TERIMETR odpovídá 1 km chůze či běhu, anebo 5 km na kole) věnují partneři akce 20 Kč na vámi zvolený příběh pomoci.

Ani v roce 2021 nenajdete TERIBEARa na jednom konkrétním místě. Díky nové technologické podobě happeningu si můžete užívat pohyb a pomáhat odkudkoliv – stačí si stáhnout partnerskou sportovní aplikaci Strava a zaregistrovat na stránkách Hýbejte se s Teribearem.

Ve čtvrtek 16. září od 10 hodin se koná v parku na Letné jednodenní setkání, při němž bude happening slavnostně zahájen. Až do 21 hodin se tu bude společně chodit, běhat nebo jezdit na kole pro dobrou věc. Přijít můžete kdykoliv během dne. Časy společných vyjížděk na kole, které budou z bezpečnostních důvodů organizovány mimo areál TERIBEAR trati na Letné, jsou naplánovány na 16:00 a 18:00 hod.

Připojte se ke kolegům a kolegyním z AK Bříza & Trubač a podpořte dobrou věc!

Více informací naleznete na https://teribear.cz.

 

Redakce AD, AK Bříza & Trubač
Foto: teribear.cz

 

Go to TOP