Jste unavení? Chcete změnu? Přijďte na seminář Advokátní psychohygiena

O tom, že je advokacie náročné povolání, není sporu. Advokáti potřebují nejen rychle a správně přemýšlet, ale především neustále řešit rozmanité interpersonální konflikty napříč generacemi a kulturami, což je nejen velmi náročné, ale často přitom zapomínají na sebe a vlastní potřeby. Je proto třeba vědět, jak plánovat čas, jak nastavovat klientům hranice, jak unést prohru v soudním sporu a jak odolat svodům, které naše práce přináší. Pokud nevyrážíte na dovolenou, přijďte ve čtvrtek 15. července 2021 v 9 hodin do Myslíkovy ulice 8 v Praze na prázdninový seminář nazvaný Advokátní psychohygiena, který vede psycholožka Mgr. Alicja Leix.  Za malý poplatek získáte pár hodin, které vám pomohou zklidnit život a uspořádat priority. Věnujte sami sobě malou lekci duševního zdraví!

 

Seminář Advokátní psychohygiena

nabízí aplikace teorií duševního zdraví včetně doporučení výživy (tzv. chytré drogy), cvičení, technik pro uspořádání životních priorit a funkční relaxace pro duševně pracující.

Termín: čtvrtek 15. července 2021 od 9 do 15 hodin

Místo konání: Praha 2 – Nové Město, Myslíkova 258/8, aula v suterénu

Seminář vede: psycholožka Mgr. et Mgr. Alicja Leix, Ph.D.

Číslo akce: 41125

Cena semináře: 850,- Kč včetně DPH v zákonné výši

Uzávěrka přihlášek: 8. července 2021, pokud jsou ještě volná místa, můžete se přihlašovat (zpráva je uvedena na webu ČAK u této akce).

Více informací ZDE.

 

Doporučujeme pohodlné oblečení na sebe a oblíbený nápoj do ruky. Vše ostatní je v ceně :-).

Těšíme se na vás!

 

JUDr. Daniela Kovářová, advokátka a prezidentka Unie rodinných advokátů
Foto: canva.com

Go to TOP