Přívětivé daňové podmínky na Tenerife představí seminář ČAK

Jsou Vaší specializací daně a daňová optimalizace? Slyšeli jste o daňových výhodách pro podnikatele na Tenerife? Pak si nenechte ujít jedinečnou příležitost dozvědět se více od předních lokálních odborníků jak z veřejného, tak soukromého sektoru na semináři Introducing the Tax Benefits of Tenerife: The Canary Islands Special Zone.

 

Hybridní seminář

Introducing the Tax Benefits of Tenerife: The Canary Islands Special Zone*

Termín: 18. dubna 2024 od 9:30 do 12:00 hod.

Místo konání: Školicí a vzdělávací centrum ČAK, Myslíkova 258/8, Praha 2, příp. online

 *Seminář bude veden v angličtině, a to hybridní formou.

 

Ústředním tématem bude představení Speciální daňové zóny na Kanárských ostrovech (ZEC), která skýtá přívětivé daňové podmínky pro podnikatele na Tenerife. Mezi tyto podmínky patří mimo jiné daň z příjmu právnických osob snížená na 4 % či sleva na dani z příjmů právnických osob až do výše 90 % za předpokladu, že je částka reinvestována do dlouhodobých aktiv na Kanárských ostrovech.

 

Seminář uvede Pedro González, ředitel pro vnější záležitosti a veřejné vztahy – Cabildo Tenerife. Jako člen lokální tenerifské vlády představí současnou vizi o ekonomickém a politickém směřování ostrova.

Své zkušenosti z oblasti podnikání v sektoru luxury real estate na Tenerife nasdílí Marcela Tosal, honorární konzulka České republiky na Kanárských ostrovech a delegátka Hispánsko-české obchodní komory na Tenerife.

 

 

Těšit se můžete také na success stories ze ZEC.

 

Podrobný PROGRAM naleznete ZDE.

 

Registrace: international@cak.cz

Prosím, specifikujte, zda se zúčastníte fyzicky, nebo online.

 

Vstup ZDARMA!

 

Více informací získáte na madrid@cchc.eu.

 

Odbor mezinárodních vztahů ČAK
Ilustrační foto: canva.com a archiv pořadatele akce

Go to TOP