Rozvod v duchu smířlivosti? Jak na to, poradí dvojice lektorek-mediátorek

Jak provést rodiče konflikty během rozvodů a dovést je k dohodě? Jak na to, aby se rozhádaní rodiče stali opět spolupracujícími rodiči pro své děti? Co je pro rodinu potřebné, aby byla i po rozchodu rodičů zdravým prostředím pro děti? Na tyto a další dotazy odpoví workshop Rozvod/rozchod rodičů v duchu smířlivosti, který se koná v úterý 14. listopadu 2023 v paláci YMCA v centru Prahy. Lektorky Mgr. Eva Písecká a Mgr. Kateřina Sodomková jeho účastníky seznámí (mimo jiné) s efektivními technikami komunikace, aktivního naslouchání a vyjednávání.

 

Workshop

Rozvod/rozchod rodičů v duchu smířlivosti
(základy interdisciplinární spolupráce – VI. díl)

Termín:  úterý 14. listopadu 2023 od 9 do 16 hodin

Místo konání: Palác YMCA, Na Poříčí 12, Praha 1

Lektorky: Mgr. Eva Písecká, ředitelka poradny pro vztahy a rodinu Thése, mediátorka, rodinná poradkyně, lektorka nenásilné komunikace, a Mgr. Kateřina Sodomková, zapsaná mediátorka, rodinná poradkyně, lektorka komunikačních dovedností

 

Díky dlouholetému působení v oblasti rodinného poradenství se lektorky staly svědky nejrůznějších konfliktů a neshod mezi rodiči. Neustále se setkávají s náročnými klienty a rozbouřenými rodinnými situacemi, které vyžadují citlivé a efektivní řešení. V poradně se nezabývají pouze povrchním řešením rodinných konfliktů. Dlouhodobě se zaměřují na udržitelné nastavení, které zohledňují potřeby všech členů rodiny. Jejich metody vedou k dohodám, které nejsou pouze dočasným řešením, ale poskytují stabilní základ pro budoucí vzájemnou komunikaci a obnovu nefunkčních vztahů v rodinách.

Během workshopu se lektorky podělí o své rozsáhlé zkušenosti a poznatky z praxe a představí konkrétní příklady, které ilustrují účinné metody a strategie v řešení rodinných konfliktů.

 

Cena: 1300 Kč (1050 Kč pro členy URA) – úhradu proveďte na účet č. 2104195462/2700

Přihlášku (ZDE) zašlete ASAP na adresu: info@esi-cz.

 

Dotazy a více informací na tel. 723 810 825.

 

Redakce AD
Ilustrační foto: canva.com

Go to TOP