Německo-česko-slovenské fórum advokátů se letos koná v Drážďanech

Česká advokátní komora je dlouhodobým partnerem Německo-česko-slovenského advokátního fóra, které nabízí prostor pro výměnu vzájemných poznatků a praktických zkušeností z jednotlivých právních odvětví s důrazem na přeshraniční spolupráci s kolegy ze Slovenska, České republiky a Německa. Letošní setkání na téma „Digitalizace jako příležitost pro budoucnost advokátní profese“, které pořádá Saská advokátní komora ve spolupráci s Bamberskou, Českou a Slovenskou advokátní komorou, se uskuteční na začátku listopadu v Drážďanech.

 

Po České advokátní komoře, která pořádala advokátní fórum v loňském roce, se organizace letošního ročníku akce ujala Saská advokátní komora.

Součástí fóra je (pro přihlášené účastníky) i tradiční společné neformální setkání v předvečer konference, které poskytuje prostor pro budování sítě kontaktů s německy a slovensky hovořícími advokáty.

Příspěvky jednotlivých řečníků budou vždy tlumočeny do němčiny/češtiny, zúčastnit se tedy mohou jak německy, tak česky či slovensky hovořící advokáti a advokátní koncipienti.

 

 

Německo-česko-slovenské advokátní fórum 2023

Termín: 3. a 4. listopadu 2023

Místo konání: Drážďany, hotel Penck (Ostra-Allee 33, 01067 Drážďany)

Téma: Digitalizace jako příležitost pro budoucnost advokátní profese

 

Ubytování si účastníci rezervují a hradí sami. Saská advokátní komora vyjednala pro tuto akci zvýhodněnou cenu, která platí do 5. 10. 2023 pod rezervačním heslem: „Deutsch-Tschechisch-Slowakisches Anwaltsforum“. Cena za jednolůžkový pokoj je 89 eur, dvojlůžkový 109 eur (včetně snídaně). Ubytování si lze rezervovat již nyní na emailu: reservierung@penckhotel.de či telefonicky: +49 351 4922 785.

Účastnický poplatek činí 200 EUR a zahrnuje společnou večeři a prohlídku města v předvečer konference 3. listopadu, účast na konferenci 4. listopadu (včetně oběda a občerstvení), konferenční materiály a tlumočení. Doprovodné osoby se mohou zúčastnit společenského večera a prohlídky dne 3. 11. za poplatek 50 EUR.

Předběžný program naleznete ZDE.

Registrační formulář odešlete nejpozději do 9. října 2023 na email: eva.vogel@rak-sachsen.de.

V případě dalších dotazů se obracejte na Odbor mezinárodních vztahů ČAK, a to na e-mailové adrese: slovackova@cak.cz.

 

Odbor mezinárodních vztahů ČAK
Foto: penckhotel.de

 

Go to TOP