Marek Poloni nově působí v mezinárodní advokátní kanceláře Noerr

Marek Poloni se nově zařadil mezi advokáty v mezinárodní advokátní kanceláři Noerr, kde doposud zastával funkci advokátního koncipienta. Do Noerru Poloni nastoupil v roce 2019 a jeho specializací je korporátní právo a oblast IP/IT.

 

Marek Poloni získal magisterský titul při studiu na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Své zkušenosti získal jako koncipient v mezinárodní advokátní kanceláři PwC Legal v Praze a později byl také zapsán do seznamu advokátů České advokátní komory. Ve své praxi se v korporátním právu zaměřuje zejména na smluvní právo a dále na oblast IP/IT a ochranu osobních údajů. Hovoří plynně slovensky, česky
a anglicky.

Naší HR strategií je cíl dlouhodobé spolupráce. Koncipientům, kteří prokáží své odborné znalosti, nabízíme perspektivní zázemí. Jsem ráda, že Marek po úspěšně absolvovaných advokátních zkouškách rozšíří náš tým advokátů,“ říká Barbara Kusak, spoluřídící partnerka Noerr.

S Markem spolupracuji více než 6 let a jsem moc rád, že tak šikovného člověka máme v našem týmu,“ dodal Bořivoj Líbal, spoluřídící partner Noerr.

Zdroj: Epic PR
Foto: AK Noerr

Go to TOP