PF UP Olomouc zve na webinář Velká novela zákona o obchodních korporacích

Na hlavní změny v obecné části zákona o obchodních korporacích (pokud jde o členství ve volených orgánech, vztahy mezi společností a jejími

Na hlavní změny v obecné části zákona o obchodních korporacích (pokud jde o členství ve volených orgánech, vztahy mezi společností a jejími společníky/ akcionáři, úpravu konfliktu zájmů), respektive na nejvýznamnější změny zasahující praktické fungování společností s ručením omezeným a akciové společnosti, se zaměřuje webinář, který pořádá 1. prosince od 9 do 12,30 hodin Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci. 

 

Webinář je určen nejen pro všechny právní profese, které přicházejí do styku s obchodními společnostmi, ale i pro vedení těchto společností.

Přednášet bude JUDr. Jan Lasák, LL.M., Ph.D., odborný asistent na katedře soukromého práva a civilního procesu PF UP a advokát v Kocián Šolc Balaštík, advokátní kancelář, s.r.o.

Cílem webináře je seznámit účastníky s hlavními změnami, které přináší velká novela zákona o obchodních korporacích s účinností od 1. 1. 2021 pro společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti.

Webinář se uskuteční on-line přes LifeSize (odkaz včetně prezentace bude zaslán přihlášeným den před konáním webináře na e-mail).

Cena je 1 000 Kč včetně DPH.

Uzávěrka přihlášek a plateb je 27. listopadu 2020.

Přihlašovat se můžete ZDE.

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na Mgr. Michaelu Šrámkovou, Oddělení komunikace a vnějších vztahů PF UP, michaela.sramkova@upol.cz.

 

Redakce AD
Foto: Jiří Komárek/CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37288537

 

Go to TOP