Pozvánka na on-line akci Pařížské advokátní komory„Campus Paris“

Díky nově navázané mezinárodní spolupráci mezi Českou advokátní komorou a Pařížskou advokátní komorou nabízí PAK českým advokátům možnost zúčastnit se on-line akce „Campus Paris“, která se koná dnech 6.–9. července 2020 a je věnována celoživotnímu vzdělávání. Zdarma se tak můžete zúčastnit řady živých webinářů na mnoho různých témat, které povedou nejlepší odborníci z Pařížské komory.

V době, kdy má pandemie Covid-19 v našich společnostech za následek závažné změny, je nezbytné, aby advokáti, s cílem navrátit se k normálu a pomoci svým klientům, pracovali na zdokonalení svých schopností. Proto Vám nabízíme možnost participace na webinářích na různá témata, vedených odborníky z České republiky i ze zahraničí – tentokrát budou přednášejícími nejlepší odborníci z Francie.

Upozorňujeme Vás především na kulatý stůl na téma: „Světová zdravotnická, ekonomická a společenská krize: dochází mezinárodnímu právu dech?“ Diskusní pořad, jenž se uskuteční 8. července od 18:30 do 20:30, bude moderovat předseda Pařížské advokátní komory Olivier Cousi společně s panem Marinem Pradelem, tajemníkem Mezinárodního výboru PAK.

Registrace probíhá přes webové stránky http://www.avocatcampus.org.

Nepřehlédněte!
Vzhledem k tomu, že nebude zajištěno tlumočení, musejí účastníci hovořit francouzsky.

 

 

Zdroj: Odbor mezinárodních vztahů ČAK
Foto: Pixabay

Go to TOP