Přijeďte do Brna utkat se v boji o šachového krále ČAK

Jihomoravský region České advokátní komory zve advokáty a advokátní koncipienty na XIII. ročník turnaje „O šachového krále České advokátní komory

Jihomoravský region České advokátní komory zve advokáty a advokátní koncipienty na XIII. ročník turnaje „O šachového krále České advokátní komory 2019“, který se koná 8. a 9. listopadu 2019 v Brně v hotelu Bobycentrum. 

Účastnit se mohou členové ČAK bez ohledu na věk a výkonnost. Hrací systém je švýcarský na 9 kol, hrací tempo 2 x 10 minut na partii plus 3 vteřiny za provedený tah. Turnaj je zdarma.

Turnaj začíná registrací v pátek 8. 11. 2019 od 17 do 18 hodin; od 18.30 do 20 hodin se odehrají první tři kola, následuje večeře a od 21 hodin pak bleskový turnaj a volná zábava.

Druhý den se pak během sobotního dopoledne odehraje 4. až 9. kolo. Vyhlášení výsledků je naplánováno na půl jedné. Na vítěze čeká pohár, všichni účastníci se ale mohou těšit na diplomy a věcné ceny.

Ubytování je přímo v hotelu Bobycentrum, cena dvojlůžkového pokoje činí 1 600 Kč za noc včetně snídaně, cena jednolůžkového pokoje je 1 300 Kč za noc včetně snídaně. Parkování je za poplatek v areálu hotelu.

Drobné občerstvení v průběhu partií je zdarma, večeře a obědy jsou v hotelu dle vlastního výběru.

Přihlášky s objednávkou noclehů a večeří mohou zájemci zaslat nejpozději do 30. 10. 2019 na adresu j.mazuch@avekont.cz, případně je možné volat zástupce ředitele turnaje a rozhodčího Petra Laušmana, číslo mobilu 777 902 870.

 

Zdroj: ČAK

Foto: Pixabay 

 

Go to TOP