Již za pár dnů se pro zájemce otevřou dveře Kaňkova paláce. Přijďte!

Dveře do České advokátní komory a jejích pracovišť jsou pro advokátky, advokáty a advokátní koncipientky i koncipienty otevřené po celý rok. Na letošní podzim ale připravila Komora novinku – Den otevřených dveří. Ten v Kleinově paláci, v brněnské pobočce ČAK, se konal 25. října 2023, v pražském Kaňkově paláci se uskuteční již za pár dnů, v úterý 7. listopadu. Nezmeškejte ho!

 

Sídlo ČAK na Národní 16 v Praze pro Vás bude v úterý 7. listopadu 2023 otevřeno od 14 do 18 hodin!

V Praze Vás provedeme palácem i nádvorní přístavbou, přiblížíme advokátního genia loci ve zdech, seznámíme s chodem a agendami Komory, které zajišťujeme. Prohlídky budeme – dle zájmu – organizovat cca každých 30 minut, přicházet tedy můžete libovolně během celého odpoledne, nikde se na ně předem přihlašovat nemusíte.

Pro ty z vás, kteří se k návštěvě odhodlají a měli by zájem odnést si i nějaké zkušenosti do své praxe, je připraven workshop se členy představenstva na téma Motivace lidí v advokátní kanceláři. Ten začíná v 15 hodin a je určen pouze pro přihlášené zájemce. (Kapacita podkrovní zasedací místnosti ve 3. patře, kde bude workshop probíhat, je omezená, pokud tedy chcete mít jistotu, že se na workshop dostanete, neváhejte a rychle se přihlaste k účasti na e-mailové adrese: workshop@cak.cz.)

Máte příliš nabitý program, takže letošní Den otevřených dveří nestihnete? Nevadí, plánujeme ho pořádat každoročně.

Ale nezapomeňte, do své Komory máte dveře otevřené vždy, nejen během podobných akcí, stačí jen vejít…

 

Redakce AD
Ilustrační foto: archiv ČAK

Go to TOP