Tradiční týdenní seminář o americkém právu se znovu uskuteční on-line

John Marshall Law School, Chicago a Česká advokátní komora zvou na další seminář o americkém právu pro mladé advokáty a advokátní koncipienty, který proběhne v anglickém jazyce online v termínu od 2. do 6. prosince 2022.

Cílem semináře je seznámit účastníky s praktickým fungováním amerického právního systému a podnikatelského prostředí, zároveň pak prohloubit znalosti a schopnosti týkající se řešení sporů, právního poradenství, managementu advokátních kanceláří atd. Přednášky zajišťují profesoři z John Marshall Law School, advokáti a další odborníci z praxe z Chicaga. Přednášky budou proloženy interaktivními částmi výuky, které účastníkům poskytnou příležitost nejen diskutovat o tématech s jednotlivými lektory, ale rovněž navázat pracovní kontakty s kolegy.

S ohledem na pandemickou situaci se i letošní ročník oblíbeného JMLS semináře uskuteční online formou. Seminář se bude konat každý den od 15:00 do 20:30 hod (s ohledem na časový rozdíl Praha-Chicago), s výjimkou prvního dne, kdy se uskuteční seznamovací večer 18:00 – 20:00 hodin a posledního dne, kdy budou přednášky zakončeny závěrečnou diskusí od 15 do 20:30 hodin. Podrobný program je k dispozici ZDE.

Registrační poplatek činí pro koncipienty 2000 Kč, pro advokáty 2500 Kč. Přihlášky je možné zaslat nejpozději do 2. listopadu 2022 e-mailem na slovackova@cak.cz. K registraci je nutno použít registrační formulář.

Jak probíhal seminář v loňském roce? O jeho průběhu informoval jeden z účastníků ZDE.

Odbor mezinárodních vztahů ČAK
Foto: UIClaw.com

Go to TOP