Zajímá vás problematika mediace v EU? Registrace na seminář ERA prodloužena!

Aktualizováno

Česká advokátní komora ve spolupráci s Akademií evropského práva (ERA) zve na seminář Mediace v občanských a obchodních věcech pro mediátory a advokáty, který se uskuteční 9. – 11. listopadu 2022. Seminář je zdarma a dveře má otevřeno osm českých advokátů.

Na programu bude několik témat, například problematika mediačního prostředí v EU, právní rámec přeshraniční mediace v občanských a obchodních věcech, diskutovat se bude o přípravě mediačního řízení jako klíči k úspěchu mediace, ale i o různých fázích mediačního procesu.

Poslední den semináře pak bude ve znamení českých lektorů, kteří se budou zabývat interakcí mezi mediací a občanskoprávním řízením, online systémy řešení sporů v přeshraničním měřítku, spotřebitelskými spory… Lektorkou je advokátka a mediátorka JUDr. Martina Doležalová, Ph.D., právním jazykovým vzděláváním se pak bude zabývat tradiční lektorka kursů právnické angličtiny ČAK Mgr. Denisa Petriláková.

Podrobný program je k dispozici ZDE, přihlášky je možné zaslat na adresu slovackova@cak.cz. Uzávěrka přihlášek byla prodloužena do 18. října 2022.


Zdroj: ČAK
Foto: ERA

Go to TOP