Novými posilami týmu Taylor Wessing ČR se stali R. Neničková a J. Kuba

Advokátní kancelář Taylor Wessing Česká republika se v září rozšířila o dva advokáty – tím prvním je Jaroslav Kuba, který posílí tým Corporate/M&A, věnující se poskytování právního poradenství v oblastech korporátního práva a transakcím, druhou posilou je Radka Neničková, která se připojila k týmu Real Estate & Construction. Radka bude úzce spolupracovat jak se stávajícími partnery, tak i s celým týmem v pražské advokátní kanceláři Taylor Wessing.

 


„Jsme velmi rádi, že jsme do našeho týmu mohli přivítat tak zkušenou kolegyni, jakou Radka Neničková, díky svým znalostem a dosavadní praxi, bezesporu je. Má obrovské znalosti v oblasti Real Estate a i osobnostně k nám velmi dobře zapadne. Už teď jsme si jisti, že nás její přítomnost posílí nejen na českém realitním trhu, ale i v mezinárodním kontextu, abychom tak i nadále mohli našim českým i zahraničním klientům přinášet nová kreativní a profesionální řešení,“
komentoval příchod nové posily Jakub Adam, partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika a vedoucí týmu Real Estate.

Radka Neničková vystudovala práva na Masarykově Univerzitě v Brně a na Technické univerzitě v Brně (VUT). Své pracovní zkušenosti začala sbírat v Clifford Chance (Praha) na pozici Senior Lawyer (Real estate/environmental/corporate/business contract law), následně působila i v moskevské pobočce této advokátní kanceláře na pozici Senior Lawyer (Real estate/general commercial), odkud se přesunula zpět do Prahy do Kinstellar, kde pracovala na pozici Managing Associate (Real estate/corporate/projects). Poté působila deset let v HB Reavis na In-house pozici (Real estate/development) odkud se následně přesunula na pozici Head of Real estate ve Wolf Theiss Praha (Real estate/environmental/energy). Hovoří plynule anglicky, rusky, slovensky a česky. Ovládá i španělštinu a polštinu. Ve volném čase se věnuje řadě rozličných sportovních aktivit.

 

„Je potěšující, že náš tým rozšíří právě Jaroslav Kuba. Věříme, že se stane významnou posilou nejen našeho týmu Corporate, ale i celé pražské kanceláře nabízející svým klientům řadu profesionálních a kreativních řešení, podporu a inovaci v jejich obchodních aktivitách a podnikání,“ řekla Janka Brezániová, partnerka advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika a vedoucí týmu Corporate/M&A.

Jaroslav Kuba vystudoval Právnickou fakultu UK Praha. Program Erasmus absolvoval na univerzitě v britském Manchesteru. Kromě občanského a obchodního práva se specializuje i na oblasti IT/IP a média, kterým se věnuje i akademicky. Své pracovní zkušenosti začal sbírat na In-house pozicích v Mercedes-Benz Česká republika, W.A.G. payment solutions a také v Pricewatehouse Coopers Legal, kde působil na pozici Junior Associate a následně v HAVEL & PARTNERS jako Junior/Senior Associate.

 

Další informace jsou uvedeny na webových stránkách Taylor Wessing.

 

Zdroj: Taylor Wessing ČR
Foto: archiv Taylor Wessing ČR  

Go to TOP