Držitelů titulu Právník roku bude po dnešku o 10 víc, můžete být u toho

Aktualizováno

Již dnes, 27. května 2022 po více než dvouleté odmlce způsobené koronavirovou pandemií pořádají Česká advokátní komora a mediální a vzdělávací skupina EPRAVO.CZ 16. ročník, respektive dvojročník soutěže Právník roku 20/21. Slavnostní galavečer, při kterém si celkem 10 právníků z různých oblastí práva převezme skleněnou plastiku sv. Yva, patrona všech právníků, se uskuteční v pražském TOP Hotelu od 19 hodin.


Vítěze všech kategorií vybrala desetičlenná porota, která se rozhodovala na základě nominací zaslaných odbornou veřejností přes portál www.pravnikroku.cz. Na těchto stránkách budou zveřejněny detailní výsledky ankety.

Chcete se dozvědět online, kdo je Právníkem roku v pěti odborných a třech speciálních kategoriích, kdo vstoupí do Právnické síně slávy, která je vždy celého vrcholem večera a jejímiž členy jsou například JUDr. Pavel Rychetský, JUDr. Otakar Motejl, expremiér doc. JUDr. Petr Pithart či JUDr. Dagmar Burešová? Anebo na vlastní oči vidět, jaké scénky z právnického prostředí tentokrát vymysleli a natočili již tradiční a osvědčení moderátoři galavečera Aleš Háma a Jakub Wehrenberg?

Díky přímému přenosu ze slavnostního večera můžete atmosféru v sále zažít i bez toho, že byste se museli převlékat do společenského oděvu a jet na pražský Chodov.

A pokud máte na páteční večer již jiný program, nevadí, na stránkách Advokátního deníku bude následně k dispozici i videozáznam.


Redakce AD

Go to TOP