Pražská pobočka AK Noerr se rozrůstá. Do týmu nastupuje advokátka Lenka Sklenářová

Lenka Sklenářová nastupuje do pražské pobočky mezinárodní advokátní kanceláře Noerr na pozici Senior Associate. V právním prostředí se advokátka pohybuje od roku 2010, v rámci advokátní kanceláře Noerr se zaměří na korporátní a obchodní právo, fúze a akvizice. Věnovat se bude i právu daňovému, zejména pak daňovým sporům. Do AK Noerr přichází z advokátní kanceláře Šrubař & Partners s.r.o.


„Je mi potěšením přivítat další zkušenou advokátku do našeho týmu, bude citelnou posilou nejen pro korporátní poradenství s daňovými konsekvencemi,“ uvádí Barbara Kusak, advokátka, spoluřídící partnerka a vedoucí M&A týmu v regionu CEE.

Lenka Sklenářová vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a během studia odjela na roční studijní program na Právnickou fakultu Universidad de Salamanca ve Španělsku. Své znalosti pak využila v Ernst & Young, s. r. o., kde se věnovala daňovému poradenství se zaměřením na právnické osoby. Poté nastoupila do pražské pobočky mezinárodní kanceláře DLA Piper Prague LLP, odkud v roce 2018 přešla do advokátní kanceláře Šrubař & Partners s.r.o. Tam se věnovala právnímu poradenství zaměřenému zejména na obchodní právo a daňové spory. Lenka hovoří plynně anglicky a česky.

Zdroj: EPIC PR
Foto: noerr.cz

Go to TOP