Vila Stiassni byla svědkem ocenění významných jihomoravských advokátů

Stejně jako v jiných regionech se advokáti sešli u příležitosti opožděných oslav 30. výročí svobodné a nezávislé advokacie, tak i ve vile

Stejně jako v jiných regionech se advokáti sešli u příležitosti opožděných oslav 30. výročí svobodné a nezávislé advokacie, tak i ve vile Stiassni v Brně se uskutečnilo společenské setkání jihomoravských advokátů.

 

V průběhu oficiální části setkání byli v přednáškové budově vily oceněni významní advokáti regionu JUDr. Věra Krčmová a JUDr. Petr Poledník (na snímku uprostřed), kteří jsou dlouholetými členy orgánů České advokátní komory.
Zvláštní ocenění bylo předáno JUDr. Vladimíru Jirouskovi,
předsedovi představenstva, který se významnou měrou zasloužil o založení Pobočky České advokátní komory v Brně a o její aktivní zapojení do života advokacie.

Ocenění měla být advokátům udělena již loni v rámci oslav 30. výročí svobodné a nezávislé advokacie, slavnostní setkání naplánované k této příležitosti na duben 2020 však bylo z epidemiologických důvodů zrušeno.

V rámci programu setkání byla advokátům umožněna komentovaná prohlídka prvorepublikové vily navržené architektem Ernstem Wiesnerem, která je od roku 2018 zařazena na prestižní seznam Iconic Houses – světové sítě ikonických domů 20. století.


JUDr. Irena Schejbalová, ředitelka pobočky ČAK v Brně
Foto: ČAK

Go to TOP