Konference Karlovarské právnické dny se přesouvá na příští rok

S ohledem na přetrvávající nepříznivou epidemiologickou situaci se rozhodli pořadatelé XXVIII. Konference Karlovarské právnické dny, která byla přesunuta z loňského roku na letošní červen, nepořádat akci ani letos. Tradiční setkání českých, německých, slovenských a rakouských právníků se tak posouvá až na příští rok, konkrétně na 16.–18. června 2022, kdy by se měla konat XXIX. Konference Karlovarské právnické dny.

Po obtížném rozhodování dospěli pořadatelé akce Konference Karlovarské právnické dny k závěru, že nezorganizují XXVIII. ročník v červnu letošního roku ani v dalším zvažovaném termínu v září 2021. Hrozba pandemie onemocnění covid-19 jim totiž nedává potřebnou jistotu pro to, že se akce uskuteční.

„V každém případě však vydáme sborník již připravených příspěvků, který bude monotematicky zaměřený na náhradu škody a související otázky,“ uvedl viceprezident společnosti KJT JUDr. Vladimír Zoufalý a dodal, že další konference s označením XXIX. je naplánována na termín 16.18. června 2022.

Bližší informace o akci vám Advokátní deník nabídne v dostatečném předstihu.

Zdroj: KJT, AD
Foto: archiv Hotelu Ambassador K. Vary

 

Go to TOP