SAK zve na první ročník Golfového turnaje právnických profesí

Slovenská advokátní komora zve zástupce všech právnických profesí – advokáty, notáře, státní zástupce, exekutory, soudní úředníky, pedagogy přednášející na právnických fakultách, podnikové právníky atd. – na 1. ročník Golfového turnaje právnických profesí. Turnaj je registrovaný a proběhne v sobotu 3. října 2020 na hřišti Heritage Golf Course v Penati Golf Resortu Senica.

Cílem akce je spojit zábavu a sportovní zápolení, ale především přispět ke sbližování právnických profesí (z České a Slovenské republiky) při příjemné sportovní události.

 

 

PROGRAM

8:00 hodin Příchod a registrace hráčů, welcome drink, malé občerstvení, čas na trénink

8:30 hodin Zahájení akce, přesun na startovní jamky

9:00 hodin Postupný start z jamek 1–10 podle startovací listiny

Počet jamek: 18

Doplňkové soutěže: Nearest to pin a Longest drive

Vyhodnocení se uskuteční po ukončení turnaje, cca v 15:30 hodin.

 

PŘIHLÁŠKY

  1. e-mailem na adrese kutan@sak.sk.
  2. prostřednictvím odkazu https://data.skga.sk/turnaj/?IDTournament=50116192
  3. na formuláři https://forms.gle/QwQEhKzY2eacdSrf7 (určeno především pro ty, kdo nejsou registrovaní v SKGA, nebo se nemohou přihlásit přes portál SKGA)

Startovné 25 EUR zahrnuje welcome drink, občerstvení, oběd a nápoje.

Poplatek za hru ve výši 80 EUR s DPH (včetně 20% slevy) se hradí individuálně při příchodu do resortu, příp. individuálně s ohledem na členství v klubu.

PODMÍNKY ÚČASTI

Turnaj je určen pro všechny právnické profese (advokáty, notáře, exekutory, prokurátory, státní zástupce a soudní úředníky, koncipienty/čekatele uvedených profesí, podnikové právníky, vysokoškolské pedagogy, absolventy právnických fakult na Slovensku i v zahraničí)

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

A: společná HCP 0–18
B: společná HCP 18,1–36
C: společná 37–54
D: netto rány (speciální kategorie)

Do jednotlivých kategorií jsou hráči zařazováni podle HCP, s nímž vstupují do soutěže v aktuálním ročníku. Neregistrovaní hráči budou hodnoceni individuálně s počátečním HCP 54.

V kategorii A-C budou věcnými cenami odměněni první tři hráči s nejvyšším počtem stableford netto.
V kategorii D budou odměněni vítězové v rámci jednotlivých samostatných právnických profesí, s nejnižších počtem netto ran.

UBYTOVÁNÍ

Máte-li zájem o ubytování z pátku 2. října na sobotu 3. října 2020, kontaktujte prosím p. Michaelu Pritchard, tel. +421 902 716 655. Po přihlášení do turnaje Vám bude nabídnuto ubytování za zvýhodněnou cenu.

TRÉNINK

Den před turnajem (2. října 2020 od 14:00 hodin) je možné si zahrát za zvýhodněný poplatek 80 EUR s DPH (20% sleva), v Club House je třeba nahlásit příslušnost k sobotnímu turnaji. Doporučujeme zamluvit si trénink v dostatečném předstihu (platí především pro nečleny klubu).

Další benefity

Na oba dny byla vyjednána sleva na:

  1. elektrické autíčko 18 jamek (sleva 20 %, cena 36 EUR s DPH)
  2. žetony na driving range (20% sleva, cena 3,20 EUR s DPH)

Další informace o Golfovém turnaji právnických profesí naleznete ZDE.

V případě jakýchkoliv otázek týkajících se turnaje neváhejte kontaktovat Jána Kutana, kutan@sak.sk.

 

RYDER CUP SAK/ČAK

Tomuto „hlavnímu“ turnaji bude předcházet od pátku 2. 10. 2020 zápolení nejlepších golfistů ze SAK a ČAK v rámci modelu RYDER CUP SAK/ČAK, který jako „nultý ročník“ započal (věřme, že) dlouhou tradici v roce 2019 na Golfovém hřišti Karlštejn v České republice. Pro připomenutí najdete více informací ZDE. Další klání série se nyní přesouvá na Slovensko do Penati. Letos je turnaj dvoudenní – první den se bude hrát na hřišti Legend, druhý den na hřišti Heritage.

 

 

Redakce AD a SAK
Foto: Pixabay a SAK

 

Go to TOP