Novou partnerkou advokátní kanceláře JŠK se stala Marta Fišnerová

Advokátní kancelář JŠK oznamuje, že od ledna 2020 se její pátou partnerkou stala advokátka Marta Fišnerová. „Marta je s námi už patnáct let a málokdo si zaslouží partnerskou pozici tak, jako ona. Společně se nám podařilo dosáhnout úžasné výsledky při práci pro finanční sektor, hlavně pojišťovny. Zatím nás to nepřestalo bavit, naopak máme řadu další plánů. Těším se na ně,“ uvedla ke jmenování Eva Nováková, partnerka JŠK.

Marta Fišnerová v JŠK začínala na pozici koncipienta a během své praxe se věnovala řadě oblastí se zaměřením zejména na pojišťovnictví. V průběhu posledních let se však její specializací stala sporová agenda. Spolu s týmem, který vede, dosahuje dlouhodobě výjimečných úspěchů v těch nejsložitějších kauzách z oblasti stavebnictví, logistiky, energetiky nebo IT. „Máme úžasný tým nadšených právníků, se kterým je radost pracovat. V rámci své nové pozice se zaměřím na rozšíření naší litigační praxe do nových segmentů. Stávajícím klientům se budu samozřejmě i nadále věnovat s maximálním nasazením a péčí, na jaké jsou zvyklí, ale chtěla bych ukázat i dalším klientům, že advokáty mohou mít rádi,“ řekla Marta Fišnerová.

Marta Fišnerová je absolventkou Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Dva roky po studiích působila na pozici právničky v Kooperativa pojišťovně, v červnu 2005 pak nastoupila do JŠK.

Zdroj: JŠK.

Go to TOP