Právník roku 2019 se blíží! Máte už vstupenky? Pár posledních je pro Vás!

Nejvýznamnější událost justičního světa se nezadržitelně blíží – Galavečer Právníka roku 2019 se bude konat 31. ledna 2020 v brněnském Cosmopolitan Bobycentru a Zoner Bobyhall. Máte pro sebe, svou partnerku či partnera rezervované vstupenky? Pokud nikoliv, zbývají Vám poslední hodiny na jejich objednání!


Už druhým rokem Česká advokátní komora používá on-line objednávací systém pro registrace na galavečer. „Letos jsme poprvé, vzhledem ke stále se zvyšujícím nákladům na galavečer a naší snaze udržet mu špičkovou úroveň, přistoupili ke zpoplatnění všech vstupenek symbolickou částkou 300 Kč na osobu. Objednat je možné stále maximálně dvě vstupenky na jedno evidenční číslo advokáta, přičemž systém sleduje duplicitní objednávky,“ říká tisková mluvčí ČAK PhDr. Iva Chaloupková a dodává: „Pro příští rok se budeme muset zamyslet nad tím, jak objednávací systém uživatelsky více zpříjemnit. Advokáti jsou někdy nejistí, zda se jim opravdu povedlo po otevření registrační brány vstupenky získat. Systém budeme muset ´naučit´, aby je v tom pořádně utvrdil a nestávalo se, že spousta z nich klikne na registraci ještě jednou, pro jistotu, což nám v objednávkovém systému činí komplikace.“

V Brně na Vás čeká opět bohatý společenský program, včetně rautu. Již počtvrté se pro velký úspěch opět potkáme se dvěma skvělými moderátory – Alešem Hámou a Jakubem Wehrenbergem. V rytmech soulu, funky a jazzu to v Paris Hall rozpálí Rhythm Desperados, cimbálovka Grosijanka to roztočí ve Warsaw Hall, Party Band vás bude bavit v Berlin Hall.

Slavnostní večer bude mít vrcholy dva: Jedním bude nepochybně předávání cen vítězům jednotlivých kategorií, uvedení do Právnické síně slávy a také vyhlášení a ocenění Talentu roku. Druhým vrcholem bude koncert zpěváka Richarda Müllera s jeho Bandem.

Pokud tedy ještě nemáte lístky na galavečer Právníka roku 2019, neváhejte a objednávejte posledních pár desítek zbývajících ZDE!

Go to TOP