Konference PEOPIL v Praze – příležitost k navázání kontaktů i rozšíření obzorů

Ve dnech 19.–21. září 2024 se v Praze uskuteční výroční konference organizace PEOPIL. Pan-European Organisation of Personal Injury Lawyers sdružuje právníky (převážně advokáty) z celého světa specializující se na náhradu nemajetkové újmy. Konference je otevřená i nečlenům organizace, advokáti a advokátky zapsaní/é do seznamu České advokátní komory pak mají navíc slevu 15 % z ceny účastnického poplatku.

 

Hnací silou PEOPIL jsou přeshraniční případy nemajetkové újmy, které vyžadují zapojení odborníků z různých právních řádů. Přednášky, které na pražské konferenci zazní, jsou koncipovány tak, aby byly užitečné pro jakéhokoli praktika v oblasti nemajetkové újmy, jejich přínosem je možnost mezinárodního srovnání.

Očekává se, že se akce letos zúčastní až 150 advokátů z Evropy, Ameriky, Austrálie i Afriky (Jihoafrické republiky).

V PEOPIL je aktuálně zastoupeno i devět českých advokátů nebo koncipientů z těchto advokátních kanceláří: Holubová advokáti s. r. o., KLB Legal, s. r. o., advokátní kancelář, Cilínková & spol. s r. o. a Drobis & Novotny Attorneys. (Je tu tedy příležitost pro smysluplné rozšíření řad českých PEOPILáků, kteří se navíc pravidelně scházejí i na národní úrovni.)

 

Program konference naleznete ZDE.

Vedle odborné části je naplánován bohatý společenský program.

Jazykem konference bude angličtina, příspěvky nebudou tlumočeny.

 

Konference je otevřená i nečlenům PEOPIL. Advokáti a advokátky zapsaní/é do seznamu ČAK mají slevu ve výši 15 % ze základní ceny. Další zvýhodnění platí při registraci do konce června.

Registrovat se můžete ZDE.

 

Zjistěte, jestli je PEOPIL organizace i pro Vás!

 

Klára Dvořáková, advokátka AK Holubová advokáti, česká zástupkyně v PEOPIL General Board
Ilustrační foto: canva.com

Go to TOP