Komora zve na Den otevřených dveří ČAK: v Brně 25. 10. a v Praze 7.11.

Dveře do České advokátní komory jsou pro advokátky, advokáty, advokátní koncipientky i koncipienty otevřené celoročně. V pražském Kaňkově paláci, Školicím středisku v Myslíkově ul. i v Kleinově paláci v Brně.
Ve dnech 25. října a 7. listopadu budou naše dveře otevřeny také, ovšem poněkud speciálněji: s komentovanou prohlídkou prostor, kam by Vás normálně nenapadlo vstoupit, s workshopy s členy představenstva ČAK, s výstavami, zkrátka s otevřenými všemi dveřmi, které se nacházejí za těmi vstupními.

 

  • Pobočka ČAK v Brně Vás zve na Den otevřených dveří
    25. října 2023 od 9.00 do 16.00 hod.

Historii a prostory Kleinova paláce v Brně představí v komentovaných prohlídkách Mgr. Michal Doležel, český politik, archeolog a etnolog. Prohlídky ve 13.00 a ve 14.00 hodin začínají ve vstupu do paláce z náměstí Svobody.

Ve dvorním traktu Kleinova paláce v Brně je na 25. října připravena výstava z fondu projektu Paměť národa „Ticho na místech vzdechů“. V přednáškové místnosti ve IV. nadzemním podlaží budou probíhat krátké projekce z dokumentů projektů Paměti národa. Program na 25. října naleznete ZDE.

Po celou dobu Dne otevřených dveří budou na Vaše případné dotazy a náměty připraveni odpovídat nejen členové představenstva ČAK, ale i zaměstnanci. Byla by škoda nepoznat se s pracovnicemi a pracovníky Komory, kteří se snaží poskytovat služby a servis nezbytné pro to, aby se Vám advokacie snáze vykonávala.

 

  • Sídlo ČAK na Národní 16 v Praze pro Vás bude otevřeno
    7. listopadu 2023 od 14.00 do 18.00 hod.

V Praze Vás provedeme palácem i nádvorní přístavbou, přiblížíme advokátního genia loci ve zdech, seznámíme s chodem a agendami Komory, které zajišťujeme. Prohlídky dle zájmu budeme organizovat cca každých 30 minut, přicházet můžete libovolně během celého odpoledne, nikde se na ně předem přihlašovat nemusíte.

Pro ty z vás, kteří se k návštěvě odhodlají a měli by zájem odnést si i nějaké zkušenosti do své praxe, jsme v Praze připravili workshop se členy představenstva. Od 15.00 tu s nimi budete moci  diskutovat na téma: Motivace lidí v advokátní kanceláři.

Kapacita podkrovní zasedací místnosti ve 3. patře, kde bude workshop probíhat, je ale omezená. Pokud chcete mít jistotu, že se na workshop dostanete, neváhejte se přihlásit k účasti na e-mailové adrese: workshop@cak.cz.

Pokud to letos nestihnete, nevadí, plánujeme Vás zvát každoročně. A nezapomeňte, do své Komory máte dveře vždy otevřené, stačí vejít…

Redakce AD

 

 

Go to TOP