Kombinovaný seminář Advokáti do škol se koná 30. května v Praze

Česká advokátní komora zve na kombinovaný seminář pro advokáty na téma: Advokáti do škol již v úterý 30. května 2023 ve Školícím a vzdělávacím středisku ČAK v Myslíkově ulici v Praze 2, nebo online. Určený je pro advokáty, kteří o zapojení do projektu uvažují, ale i pro ty již zapojené. Dozvíte se, jak projekt funguje, v diskusi se kolegové podělí o své zkušenosti, nabídneme i další tipy. 

 

Advokáti do škol

Termín: úterý 30. května 2023 od 14:00 do 17:00 hodin

Forma semináře: kombinovaná (hybridní)  

buď prezenčně na adrese: Školicí a vzdělávací centrum ČAK, Praha 2  Nové Město, Myslíkova 258/8, kinosál v přízemí – zájemci o prezenční účast na tomto semináři nechť zašlou přihlášku označenou prezenční účast na semináři výhradně e-mailem na adresu: seminare@cak.cz

anebo online (stream): aplikace Cisco webex zájemci o online účast nechť zašlou přihlášku na online účast na semináři výhradně e-mailem na adresu: seminare@cak.cz

Po potvrzení přijetí přihlášky a zařazení na seminář Vám bude následně, nejpozději den před konáním online semináře na zadanou emailovou adresu pro zaslání přístupových údajů doručena zpráva se žádostí o registraci do události Webex. Návod pro registraci obdržíte společně s potvrzením přijetí Vaší přihlášky.

 

Lektoři:

JUDr. Michaela PLACHKÁ, místopředsedkyně ČAK

JUDr. Petr TOMAN, LL.M., místopředseda ČAK

JUDr. ICLic. Ronald NĚMEC, Ph.D., advokát

prof. PhDr. Lenka ŠULOVÁ, CSc.psycholožka

 

Anotace: Jste advokáti zapojení do projektu? Nebo o zapojení zatím jen

uvažujete? Rádi vám vysvětlíme, jak projekt funguje. Přijďte si vyslechnout novinky, rady a doporučení. Máte zájem navštěvovat školy, a jen nevíte, jak začít? Nejste si jisti, jak hovořit s dětmi?  Zúčastněte se diskuse, v níž se kolegové podělí o své zkušenosti. Máme pro vás i další tipy, například soutěž Advokátní liga a nově vznikající projekt Advokáti do dětských domovů.

 

Program semináře:

Zahájení, úvodní informace

Advokáti do škol soutěž škol – Advokátní liga

Advokáti do dětských domovů

Specifika vzdělávání nezletilých

Diskuse

Během online semináře můžete formou chatu klást přednášejícím své případné dotazy.

 

Cena semináře: zdarma

Uzávěrka přihlášek: 29. května 2023, pokud jsou ještě volná místa, můžete se přihlašovat (zpráva je uvedena na webu ČAK u této akce).

 

Více informací naleznete ZDE.

Přihláška k prezenční účasti na semináři ZDE.

Přihláška k online účasti na semináři ZDE.

 

Telefonické informace na tel. č. 273 193 251 – p. Marie Knížová.

 

Odbor výchovy a vzdělávání ČAK, redakce AD
Foto: canva.com

Go to TOP