Registrace na výroční konferenci IBA v Paříži byla zahájena, přihlaste se

Na přelomu října a listopadu tohoto roku se v Palais des Congrès v Paříži uskuteční výroční konference Mezinárodní advokátní komory (IBA). Toto jedinečné setkání více než 5000 právníků ze 130 jurisdikcí a všech oblastí práva nabídne účastníkům místo pro setkání, diskusi i získání nových kontaktů či informací. Konference je otevřena jak členům, tak nečlenům IBA. Registrace na ni již byla spuštěna, počet míst je ale omezený, nepropásněte tedy ten správný okamžik – i zde platí, že „kdo dřív přijde, ten … se dostane do Paříže.“

 

Výroční konference IBA

29. října – 3. listopadu 2023

Palais des Congrès * Paříž

 

Výroční konference Mezinárodní advokátní komory (IBA) je přední konferencí pro právníky z celého světa, kde se setkávají profesionálové ze všech oblastí práva, včetně právníků se soukromou praxí, poradců, obhájců lidských práv, soudců, prezidentů advokátních komor, zástupců regulačních orgánů a zástupců vlády, aby zde sdíleli znalosti a informace, budovali kontakty a rozvíjeli své podnikání.

V průběhu konference se uskuteční více než 200 nejrůznějších pracovních zasedání, chybět nebude ani večerní společenský program.

 

 

Víte, jak se spojit se správnými lidmi? * Pečujete o své vztahy pravidelně? * Máte problémy s marketingem, neumíte se „prodat“? * Víte, jak používat sítě k dalšímu budování vztahů?

O sedm tajemství budování vztahů, identifikaci lidí, kteří jsou zásadní pro vaše podnikání i váš úspěch, se s účastníky konference podělí autor bestsellerů, globální autorita pro rozvoj podnikání a obchodní sítě pro právníky, mezinárodní řečník a advokát Itzik Amiel, jenž představí i svůj bestseller „The Attention Switch“. Vyplatí se k němu připojit!

 

 

 

 

Podrobný program konference naleznete ZDE

Registrovat se můžete ZDE

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7046048478602399744

Twitter: https://twitter.com/IBAevents/status/1640292519651975170

 

Redakce AD, Odbor mezinárodních vztahů ČAK
Foto: IBA

 

 

 

Go to TOP