Workshop FAÚ o povinnostech AML má ještě několik volných míst pro advokáty

Finanční analytický úřad ve spolupráci s Radou Evropy pořádá příští úterý 15. listopadu 2022 workshop, který se bude zabývat prováděním hloubkové kontroly klienta, oznamováním podezřelého obchodu a nabízí ještě 20 volných míst pro advokátky a advokáty.

 

Workshop je zaměřený na „Zvýšení účinnosti režimu AML/CFT v České republice“ a na AML/CFT povinnosti právníků v ČR při provádění hloubkové kontroly zákazníků a hlášení podezřelých transakcí. Z praktického hlediska na něm budou představeny jednotlivé kroky provádění kontroly klienta založené na rizikově orientovaném přístupu, aby byly naplněny všechny požadavky platného a účinného znění AML zákona.

Přednášet na něm budou Tomislav SERTIC, administrátor divize hospodářské kriminality a spolupráce Rady Evropy, Markéta HLAVINOVOVÁ, vedoucí právního oddělení Finanční analytické kanceláře, Sylvie JAUBERT, expertka Rady Evropy a dostatek prostoru bude i na otázky a odpovědi i zkušenosti z praxe.

Workshop je zdarma a uskuteční se v konferenčním sále hotelu Radisson Blu Hotel Prague, Žitná 561/8, Praha 2 od 9 do 13 hodin. Simultánní tlumočení je zajištěno. Zájemci se do naplnění kapacity mohou hlásit na e-mailové adrese aml@cak.cz.

Zdroj: FAÚ
Foto: canva.com

 

Go to TOP