Setkání západočeských advokátů se neslo v pohodové, neformální atmosféře

V advokátním regionu Západní Čechy se už několik let pravidelně koná Novoroční „divadelní“ setkání západočeských advokátů. Akce je to velmi oblíbená, protože se jí účastní advokáti se svými nejbližšími a propojuje odborné debaty neformálního charakteru s kulturním prožitkem.

 

Regionální představitelé se snaží volit výběr divadelního představení s advokátní profesí, což se jim s ohledem na širokou nabídku děl plzeňského divadla zatím daří. Letošní lednové setkání se nemohlo kvůli covidu hlavního hrdiny uskutečnit, a tak se přesunulo na květen.

Ve středu 4. května se na Nové scéně Divadla J. K. Tyla sešla stovka advokátů se svými partnery a také místní příslušníci justičních profesí. Po úvodních debatách a krátkém uvítání přítomní zhlédli výpravný muzikálový thriller Sweeney Todd, Ďábelský lazebník z Fleet Street, známého broadwayského skladatele a textaře Stephena Sondheima. Po jeho skončení pak pokračovali v neformálních diskusích o minulosti, přítomnosti a budoucnosti advokacie.

 

Další setkání bude odborné. Nad problematikou AML se advokáti ze západních Čech setkají ve čtvrtek 16. června. Součástí akce bude i Interpelační den, kdy do regionu zavítají členové představenstva České advokátní komory.

 

JUDr. Daniela Kovářová, regionální představitelka střediska ČAK Západní Čechy
Foto: archiv Daniely Kovářové a djkt.cz

 

Go to TOP