Zajímavosti ze světa aneb Silvestr s Advokátním deníkem

Ještě než dopíšete letošní poslední úřední dopis, zařadíte poslední spis se značkou končící …/2021, vypnete počítač a „spustíte“ (letos asi decentní) oslavy posledního dne roku nebo se vypravíte na setkání se svými nejbližšími v restauraci, projděte si naposledy v tomto roce zprávy v Advokátním deníku.

 

Stejně jako loni jsme pro Vás po celý rok schraňovali zajímavosti ze světa, které se do konceptu klasických „seriózních“ rubrik AD tak nějak nehodily nebo nevešly – na první pohled je poznáte podle speciálního označení:

 

 

A jako bonus zařazujeme silvestrovské soudničky „z pera“ našeho dlouholetého spolupracovníka, advokáta a odborníka na pracovní právo JUDr. Ladislava Jouzy a „alkoholové“ příběhy z advokátní praxe nestora české advokacie JUDr. Karla Frimla.

Naším cílem nebylo přichystat pro Vás „silvestrovskou řachandu k popukání“ a konkurovat tak jiným, zavedeným médiím, ale nabídnout alespoň pár perliček k zamyšlení nad tím, jak to chodí nejen ve světě práva u našich bližších i vzdálenějších sousedů.

Za Advokátní deník Vám přejeme, abyste se (s ním a jeho zprávami) nikdy nenudili – tedy ani na Silvestra, ani po celý rok 2022.

Redakce AD
Foto: canva.com

Go to TOP