V AK HAVEL & PARTNERS se opět interně povyšovalo – partnerem se stal Vladek Krámek  

Advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS povýšila celkem 10 svých spolupracovníků na třech profesních úrovních – partner, vedoucí advokát a senior advokát. Kancelář dlouhodobě staví na mimořádné stabilitě týmu svých seniorních právníků, kterým poskytuje unikátní možnost rychlého kariérního růstu. Naprostá většina z celkového počtu 28 partnerů a 14 counselů se do těchto dvou nejvyšších pozic dostala na základě interního povýšení.

Vladek Krámek

S účinností k 1. 7. 2020 na pozici parter povýšil Vladek Krámek, který se v kanceláři specializuje na oblast poradenství privátním klientům, strukturování ochrany soukromého majetku, právo obchodních korporací, dále pak na oblast práva financí a kapitálových trhů, včetně regulace finančních produktů. Vladek pracoval před nástupem do kanceláře v roce 2019 cca 10 let jako hlavní právník pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Fincentrum a. s. a několik let byl i členem představenstva této společnosti; předtím působil ve dvou předních advokátních kancelářích.

Robert Porubský, Romana Derková, Juraj Dubovský

Vedoucí advokátkou se stává Romana Derková, která se specializuje především na právo hospodářské soutěže, veřejnou podporu a oblast veřejných zakázek. Na pozici vedoucí advokát povyšují také Juraj Dubovský specializující se na zastupování klientů v komplexních sporech a v soudních a rozhodčích řízeních a Robert Porubský, který se mimo jiné zaměřuje na oblast energetického práva, korporátního práva zahrnujícího mezinárodní a tuzemské akvizice společností včetně prodejů závodů.

Vladimír Ivanov, Jiří Kunášek, Martin Šlampa, Petr Vohnický, Vojtěch Katzer, Roman Světnický

Nejpočetnější skupinu, která zaznamenala kariérní posun, pak tvoří 6 nových senior advokátů, kterými jsou Vladimír Ivanov, Jiří Kunášek, Martin Šlampa, Petr Vohnický, Vojtěch Katzer a Roman Světnický.

„Máme za sebou první polovinu roku 2020, která byla z velké části doprovázena dopady mimořádného období koronavirové pandemie a která nás jen utvrdila v tom, že nejcennější devizou každé úspěšné společnosti jsou její zaměstnanci. V oboru advokacie to pak platí dvojnásob; pouze silný a stabilní tým špičkových spolupracovníků dlouhodobě buduje značku, důvěryhodnost a nadstandardní kvalitu, kterou klienti od našich služeb očekávají. Jsem rád, že všichni nově povýšení právníci jsou dlouhodobými oporami jednotlivých právních týmů a že úspěšně pokračujeme ve strategii vychovávat v kanceláři další generaci špičkových seniorních kolegů,“ ohodnotil interní změny Jaroslav Havel, spoluzakladatel a řídící partner kanceláře, která je podle ankety TOP Zaměstnavatelé již 6. rokem nejžádanějším zaměstnavatelem mezi advokátními kancelářemi v ČR.

Zdroj: TZ HAVEL & PARTNERS s. r. o.

Go to TOP