Od začátku června nabízí AD novinku: řádkovou advokátní inzerci zdarma

Pokud pravidelně čtete Advokátní deník, jistě Vám neušlo, že v něm se začátkem června přibyla nová rubrika – Advokátní inzerce. Využít ji, resp. bezplatnou řádkovou inzerci v tomto médiu, mohou zájemci z řad advokátů a advokátek, koncipientů a koncipientek či absolventů a absolventek právnických fakult. Své nabídky/poptávky mohou zasílat na adresu inzerce.denik@cak.cz.

 

V polovině května tohoto roku spustila Česká advokátní komora nové webové stránky, jejichž ambicí je být užitečným a praktickým pomocníkem jak advokátkám a advokátům, tak i širší veřejnosti, která na něj zavítá.

Uživatelům z řad advokátů nabízí především samoobslužný portál, Zabezpečenou zónu Moje ČAK (dostupnou i na adrese https://moje.cak.cz/), do nějž je možné se přihlásit přes login datových schránek, přes NIA a zároveň je implementováno i přihlášení přes BankID.

Již nyní jsou v tomto portálu dostupné základní funkcionality – přístup do Elektronické knihy úschov, vč. všech funkcí, generování některých dokumentů či API pro informační systémy třetích stran.

Další funkcionality, např. rezervační systémy na návštěvu, správa údajů v seznamu advokátů, přihlášky na semináře a školení, „účet advokáta“ ve smyslu dat o poplatcích, fondech, pojištěních apod., žádost o vydání knihy o prohlášeních o pravosti podpisu, přihlášky ke zkoušce způsobilosti, žádost o zápis do seznamu advokátů, žádost o pozastavení výkonu právní praxe a platební brána, budou nasazeny v nejbližší době.

 

Jednu službu, kterou staré webové stránky ČAK nabízely, ale nové neposkytují – bezplatnou řádkovou inzerci.

A protože se advokátní veřejnost v posledních dnech často dotazuje, zda Česká advokátní komora bude i nadále poskytovat advokátům, advokátním kancelářím a advokátním koncipientům možnost inzerovat na svém webu zdarma, rozhodlo vedení Komory, že bezplatnou inzerci zachová, ale přesune ji do speciální rubriky na Advokátní deník. Redakce AD v ní bude zveřejňovat řádkové inzeráty týkajících se oblasti HR (tedy náboru zaměstnanců), výkonu advokacie, příp. pronájmu prostor apod., a to NABÍDKU i POPTÁVKU. Pozor – nejedná se o klasickou komerční inzerci! 

 

Hledáte nové kolegy/kolegyně? Chcete nabídnout k pronájmu nadbytečné prostory? Využijte k tomu ZDARMA Advokátní deník!

 

 

Podrobná pravidla nekomerční řádkové inzerce v Advokátním deníku naleznete ZDE.

Pokud máte o tento typ inzerce zájem, pište na inzerce.denik@cak.cz.

 

Redakce AD
Ilustrační foto: canva.com

Go to TOP