Sympozium ČAK a URA k vyživovací povinnosti 24. září proběhne

Sympozium pořádané ČAK ve spolupráci s Unií rodinných advokátů a Spolkem rodinně právních a opatrovnických soudců „Vyživovací povinnost“ mělo původně proběhnout už letos v dubnu, ale kvůli pandemii onemocnění Covid-19 bylo přesunuto na čtvrtek 24. září 2020. Byl a je o ně obrovský zájem, kapacita vzdělávacích prostor byla okamžitě naplněna, řada zájemců zůstává na „čekací listině pod čarou“…

 

 

Opět ho odložit, či neodložit? To je nejčastější otázka dnešních dnů, která trápí organizátory všech odborných i společenských akcí…

Výše zmínění organizátoři sympozia k výživnému neustále sledují epidemiologickou situaci, v jejímž důsledku se bohužel z pochopitelných důvodů už část lektorů omluvila. Ostatní, stejně jako většina zájemců, se zúčastnit ale plánují.

Proto se sympozium neruší! Proběhne v ohlášeném termínu, ve čtvrtek 24. 9. 2020, i prostoru, v přednáškové aule v Myslíkově 8, ovšem jen jako půldenní, a to od 9 do 12 hodin. Bude také mít komornější podobu workshopu.

Přihlášení účastníci se mohou těšit na tyto diskutující: soudce JUDr. Libora Vávru a JUDr. Martinu Dufkovou, advokáty JUDr. Danielu Kovářovou, JUDr. Alenu Vlachovou, JUDr. Ronalda Němce a daňovou poradkyni Ing. Veroniku Mindlovou.

 

Redakce AD
Foto: redakce AD

 

 

Go to TOP