Severočeští advokáti uspořádali první ročník turnaje ve žravé dámě

Od pátku 28. dubna se po dva dny uskutečnil v sídle Českého veslařského klubu Ústí nad Labem ve Vaňově 1. ročník severočeského turnaje ve žravé dámě ČAK. Cena pro nejlepšího hráče turnaje nakonec putovala do Prahy, kam si ji odvezl Mgr. Jan Švára.

 

Každý z deseti hráčů, kteří se turnaje zúčastnili, hrál v jednom dni jednu hru s každým z dalších hráčů. Podle výsledků všech vzájemných zápasů byl vždy vyhlášen vítěz pro jednotlivý den.

Oba hrací dny soutěž opanoval advokát Mgr. Jan Švára z Prahy, který nedal svým soupeřům sebemenší šanci, i když zejména hry s Mgr. Františkem Nesvadbou, advokátem z Ústí nad Labem, nebyly rozhodnuté až do úplného konce.

V krásném prostředí sídla místního veslařského klubu, kde bylo možné se v průběhu obou hracích dnů v klidu občerstvit či odpočinout si mezi jednotlivými hrami, nebylo nouze o zajímavé a napínavé zápasy.

V průběhu turnaje bylo možné sledovat i závody dračích lodí, kterých se mimo jiné účastnila také posádka ČAK.

„Již nyní začínáme připravovat další ročník „žravé dámy“. Pokud se někdo chce přihlásit už teď, může to udělat a napsat na adresu gruszdenek@hotmail.com,“ láká na turnaj nové hráče regionálních představitel ČAK pro severní Čechy JUDr. Zdeněk Grus.

 

Mgr. Michaela Urbánková, JUDr. Michal Vejlupek, JUDr. Zdeněk Grus, představitelé Regionu ČAK Severní Čechy
Foto: Zdeněk Grus

Go to TOP