Konec plýtvání času s poštovní agendou

 Známe to všichni: dlouhé fronty na poště, lepení obálek, pořezané prsty od papíru. Že už vás to nebaví? Proto je tu služba MŮJ DOPIS. Odešle váš dopis, firemní marketingové materiály nebo obchodní nabídky. Jak to celé funguje?

 

Spousta lidí v současné době čím dál tím víc řeší cenu produktů i služeb. Často však zapomínají k ceně přičíst svůj čas. Právě čas je mnohdy největším nákladem. Vezmeme si příklad. Firma potřebuje hromadně rozeslat více dopisů nebo marketingových materiálů a zadá tuto práci asistentce. Ta musí vše zkompletovat a pak trávit půl dne na poště. Zaměstnavateli tak vzniká náklad v podobě promarněného času asistentky, která jej tam stráví. Dalším příkladem jsou naše dřívější odchody z práce, abychom stihli dojít na poštu, než zavře. Přitom řešení pro tyto dvě situace je zcela jednoduché. Objevte s námi službu MŮJ DOPIS!

Služba je naprosto jednoduchá. Na adrese www.mujdopis.cz se stačí jednoduše zaregistrovat, vybrat si jeden z balíčků, přihlásit se do aplikace a nahrát dokument k odeslání. MŮJ DOPIS vše zpracuje, vytiskne a odešle za vás, druhý den je již dopis na cestě. Celý proces a stav odeslání dopisu navíc vidíte v aplikaci.

Službu můžete využít k odesílání dopisů již od jednoho kusu. Pokud chcete odesílat marketingové materiály, jako například letáky, brožury nebo katalogy se vzorkem produktu, MŮJ DOPIS je pro vás jako stvořený. Zásilku za vás připraví a rozešle v rámci České i Slovenské republiky již do 5 pracovních dní.

Součástí libovolné zásilky je i podací lístek. Podle typu služby buď od České pošty s trackováním zásilky, nebo od nás pro doložení odeslání či zajištění nákladové položky. Měsíční vyúčtování je samozřejmostí, takže už vás nečekají žádné podací archy a jednotlivé účty. Úspora účetních nákladů za zaúčtování je bonusem ze strany MŮJ DOPIS.

Služba je určena komukoliv, kdo chce ušetřit svůj čas, peníze i stres. Navíc se nemusíte bát, že bude vaše soukromí narušeno. Vše je zcela v souladu s nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR). Na nic nečekejte a začněte šetřit čas se službou MŮJ DOPIS.

Mujdopis.cz – Hromadná pošta online

Go to TOP