Advokátní deník přidal k letopočtu 2022 další dvojku – jubilejní  

Těsně předtím, než se přehoupl rok 2021 do roku se třemi dvojkami v letopočtu, svět oznámil, že je to poprvé, kdy denní počet nově nakažených koronavirem na celé naší planetě překročil hranici jednoho milionu. Je to jeden ze smutných rekordů, které si Země připisuje. Ale naštěstí z tohoto světa s pandemií ještě nezmizely ani dobré „milionové“ zprávy! V den, kdy datum v kalendáři „napsalo“ tři jedničky a tři dvojky si Advokátní deník připisuje svůj osobní rekord, ve kterém také figuruje dvojka. Na své adrese www.advokatnidenik.cz dnes, 11. 1. 2022, zaznamenal přesně dva miliony návštěv.

 

Nezáleží na tom, že aktéra dvoumilionté návštěvy není možné přesně vypátrat, takže Advokátní deník nevyhlásí šťastného čtenáře ve světle ramp, mnohem důležitější je, že se můžeme společně radovat z toho, jak se původní sen AD – být první volbou čtení pro advokáty – mění ve skutečnost.

Za to Vám všem, více či méně pravidelným čtenářům, kteří v AD hledáte novinky z advokacie i ze světa práva, flash news z představenstva ČAK, rozhovory, nebo zprávy z legislativy a další témata, Advokátní deník z celého svého mediálního srdce děkuje.  A zároveň doufá – stejně jako numerologické modely, které předpovídají, že rok 2022 přinese určitou naději a že bude lepší, než uplynulé dva –, že ty příští dva miliony návštěv zaznamená rychleji. Ostatně aktuální statistiky návštěvnosti, zvlášť z posledních měsíců minulého roku, dávají velkou naději… Pokud bychom se podívali optikou počtu obyvatel, tak Advokátní deník zatím navštívila už celá Praha, Brno i Ostrava (a to včetně kojenců :-)), ale příště to může být třeba Londýn, Paříž, nebo dokonce New York…  Je přece začátek nového roku, kdy má každý nějaké sny, plány a předsevzetí.

Číslo 22 je v numerologii spojováno s úspěchem a budováním pevné základny. Čtenářskou základnu, alespoň její zdravé jádro, již Advokátní deník má a bude ze všech sil pracovat na tom, aby pokaždé pro své návštěvníky připravil nějakou novou „delikatesu“, jejíž ochutnání by si neměli nechat ujít. Prostě se bude snažit, aby se i z náhodných příchozích stali postupně známí a dobří přátelé, kteří se scházejí na jedné adrese.

Těšíme se na Vás, Vaše redakce
Foto: canva.com

Go to TOP