Mladá Češka zdržela lupiče sexem na místě činu

 Bizarní, ale účinnou metodu zvolila žena, která zadržela lupiče na bratislavské benzínce. Když na místo zločinu na dálničním tahu protínajícím bratislavské sídliště Petržalka dorazila přivolaná policejní hlídka, zjistila v jedné místnosti podezřelého muže, „kterému poskytovala sexuální služby mladá žena“, napsal na svém webu list Pravda s odvoláním na policejní prohlášení.

 

Muž podle policie přišel na benzínku a požadoval peníze. Dokonce zaútočil pěstmi na zaměstnance, kterému se však podařilo utéct a lupiče na benzínce zamkl. „Policie neupřesnila, kde se tam vzala žena, která muže do příchodu policistů zdržela poskytováním sexuálních služeb,“ dodal deník.

Policejní komuniké se zmínilo pouze o tom, že lupič se nechtěl nechat zadržet, a tak hlídka musela použít donucovací prostředky, než jej odvedla na oddělení. Zaměstnance benzínky museli odvézt do nemocnice k ošetření.

Orálního sexu k zdržení lupiče, čtyřiadvacetiletého Srba, využila podle televize Joj a jejího serveru Noviny.sk šestatřicetiletá Češka, která se za dosud neupřesněných okolností dostala dovnitř benzínky. Každopádně policisté našli tuto dvojici polonahou na podlaze. „Údajně první ženina slova zněla: ‚Seberte ho, už nemůžu‘,“ napsal server. Zatím podle něj zůstává záhadou, proč se žena rozhodla zdržet lupiče z hrdinství, ze strachu či za úplatu.

Každopádně dění na benzince ve slovenské metropoli upoutalo i britský bulvární tisk, který informace listu Pravda převzal.

 

Zdroj: ČTK
Foto: canva.com

 

 

 

Go to TOP