Deset advokátů posiluje advokátní kancelář Taylor Wessing Polsko

Pozoruhodný vývoj na polském právním trhu: 10 zkušených advokátů, všichni přicházející z Deloitte Legal, nastoupí do advokátní kanceláře Taylor Wessing Polsko, a to nejpozději do února 2022.  Zatímco čtyři advokáti včetně partnera Łukasze Szymańského nastoupili již 1. prosince, skupina dalších advokátů včetně partnera Zbigniewa Korby se postupně přidá do týmu v nadcházejících dvou měsících. Většina z nich jsou experti na oblast Banking & finance, někteří z nich na Real estate. Advokátní kancelář Taylor Wessing ve Varšavě tedy velmi výrazně posílí právní praxe, které jsou pro firmu strategické a které vykazují velký potenciál zejména v Polsku.

 

Erwin Hanslik

„Zpráva o výrazném růstu u našich polských kolegů mě velmi potěšila. Fungujeme na mezinárodní úrovni a nejen v rámci CEE, ale s kancelářemi po celém světě velmi úzce spolupracujeme. Takže každý další růst naší  kanceláře ve světě má pozitivní vliv i na naši lokální v Praze a také v Brně. V posledních dvou letech velmi dynamicky rosteme také my, náš tým se výrazně rozšířil. Klientům poskytujeme profesionální a kreativní řešení, pomáháme jim inovativně přemýšlet o jejich byznyse a podporujeme je všude tam, kde chtějí podnikat. Novým kolegům přeji hodně úspěchů a velmi se těším na další spolupráci s polským týmem,“ uvedl Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika.


Renomovaní odborníci nejen v Polsku

„Taylor Wessing je známá jako advokátní kancelář poskytující právní služby těm nejinovativnějším hráčům na trhu. Jsem velmi rád, že v tak rychle se měnícím světě nastupuji do firmy, která má ambiciózními plány nadále růst a jsem připraven aktivně podporovat její strategii,“ uvedl Zbigniew Korba (na snímku vlevo), který se těší na svou novou roli vedoucího týmu pro oblast bankovnictví a financí v Polsku.

Zbigniew i Łukasz jsou renomovanými odborníky na oblast bankovnictví a financí v Polsku i mimo něj. Zbigniew se již více než 20 let specializuje na poradenství klientům především z finančního a realitního sektoru. Zastupoval finanční instituce, nadnárodní korporace a mnoho domácích i zahraničních investorů jak v transakčních záležitostech, tak v otázkách regulace. Před nástupem do Taylor Wessing byl partnerem a vedoucím bankovního a finančního týmu v Deloitte Legal. Pracoval také v PwC Legal a Salans (v současnosti Dentons).

Łukasz se specializuje na poskytování právního poradenství v odvětví finančních služeb se zaměřením na regulatorní (zejména bankovní a pojišťovací právo) a reorganizace, ale aktivně se věnuje také strukturovaným financím. Před nástupem do Taylor Wessing pracoval ve společnostech K&L Gates, Wardynski & Partners, Deloitte Legal a polském FSA. Jako partner v týmu pro bankovnictví a finance se Łukasz zaměří na regulaci finančních služeb a povede pojišťovací praxi Taylor Wessing v Polsku.

Zdroj: Taylor Wessing
Foto: Taylor Wessing 

Go to TOP