Michal Nohel je novou posilou advokátní kanceláře GHS Legal

Český tým advokátní kanceláře GHS Legal, s. r. o. posílil advokát Michal Nohel, který dříve působil jako vedoucí právník Českého rozhlasu a posledních pět let vedl právní oddělení technologického a mediálního domu Seznam.cz. Působil také v komisi Public Affairs Sdružení pro internetový rozvoj (SPIR).

Michal Nohel je odborníkem na právo duševního vlastnictví v oblasti informačních technologií a licencování autorských děl. Zabývá se také otázkami regulace online platforem, včetně problematiky GDPR, ePrivacy a regulace médií a reklamy. Významnou součást jeho právní praxe tvoří zastupování v soudních sporech v oblasti ochrany osobnosti, resp. ochrany dobré pověsti právnické osoby ve vztahu ke zpravodajskému a publicistickému obsahu zpřístupňovanému online.

Mezi zajímavé profesní zkušenosti řadí Michal vznik televize Seznam či akvizice rádií Expres FM a Classic Praha. Interní právní oddělení skupiny Seznam.cz vzniklo pod Michalovým vedením, na pozici vedoucího právního oddělení zůstal až do svého odchodu do advokacie.

Zkušenosti Michala Nohela i znalost korporátního prostředí jsou pro advokátní kancelář i její klienty významným přínosem. „Příchodem Michala vytváříme nový tým, se kterým chceme koncepčně navázat na dosavadní práci pro klienty v odvětví IT práva, ochrany osobních údajů a médií. O Michalově odbornosti netřeba pochybovat, jeho životopis mluví sám za sebe,“ říká o nové spolupráci partner advokátní kanceláře Sebastian Mach. „S Michalem se známe už od studií na brněnské právnické fakultě, a proto nemám pochyb, že chemie bude fungovat v rámci celého kolektivu kanceláře. I to je pro nás velmi důležitý aspekt spolupráce,“ dodává.

Zdroj: GHS Legal
Foto: GHS Legal

 

 

Go to TOP