Průzkum o přeshraniční právní ochraně zranitelných osob i pro české advokáty

Z pověření Evropské komise (GŘ pro spravedlnost) provádí Milieu Consulting (Brusel) průzkum ke studii na téma „Přeshraniční právní ochrana

Aktualizováno

Z pověření Evropské komise (GŘ pro spravedlnost) provádí Milieu Consulting (Brusel) průzkum ke studii na téma „Přeshraniční právní ochrana zranitelných dospělých osob v EUa velmi stojí o názory a zkušenosti českých advokátů. Termín k jeho vyplnění organizátoři prodloužili až na konec prázdnin!

Cílem studie je vyhodnotit hlavní právní problémy a praktické výzvy týkající se spolupráce v rámci EU v oblasti ochrany zranitelných dospělých osob a posoudit potřebu a možnou přidanou hodnotu společného právního rámce pro ochranu zranitelných dospělých v přeshraničních případech.

Průzkum je v angličtině a je možné vyplnit i v jiném unijním jazyce, a to nejpozději do 1. září 2021 https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/vulnerable_adults_practitioners.

Více informací ke studii je k dispozici v dokumentu „Accreditation letter“, podmínky ochrany osobních údajů v „Privacy statement“. Na základě žádosti odeslané na email Lorenz.Adriaenssens@milieu.be, (případně crossborder.adults@milieu.be) lze pak odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů a vyžádat si výmaz svého kontaktu.

Organizátoři průzkumu předem děkují za názory všech českých advokátek a advokátů, kteří se zapojí.

Zdroj: Milieu Consulting; ČAK
Foto: canva.com

Go to TOP