bpv BRAUN PARTNERS získala opakované uznání od Chambers and Partners

Nejnovější žebříček Chambers Europe 2021 potvrdil dlouhodobě oceňované oblasti bpv – pracovní, korporátní a energetické právo.

„Patřičně hrdí jsme letos ale na fakt, že jsme se v nemovitostním právu nově umístili mezi osmi nejlepšími kancelářemi na českém trhu. O to více s ohledem na to, jak složitý byl loňský rok vlivem probíhající pandemie,“ uvedla vedoucí marketingu kanceláře Mgr. Sandra Kvasnicová.

Stejně jako v loňském roce jsou v této oblasti individuálně oceněni partneři Gabriela Špak PorupkováMiroslav Dudek. „Z umístění naší kanceláře mám ohromnou radost – není to ocenění pouze těch, kteří jsou zveřejněni na tiskových zprávách a v aktualitách, ale celého našeho týmu, který za každým jednotlivým projektem stojí. Proto bych ráda poděkovala všem svým kolegům a klientům, kteří nám nemovitostní praxi pomáhají tlačit dopředu,“ uvedla k ocenění Gabriela Špak Porupková.

V oblasti pracovního práva je bpv zmiňována jako jedna z vedoucích právních firem v České republice a oblíbená volba pro německy hovořící klientelu, přičemž klienti oceňují především fakt, jakým způsobem tým pracuje. Advokátku Lucii Kalašovou pak klienti dle ročenky chválí za schopnost zvládnout celé portfolio pracovněprávní agendy.

V kategorii energetického práva a projektového financování Chambers zdůrazňují fakt, že bpv jako lídr ve své oblasti disponují i patřičným business know-how svých klientů. Partneři Marc MüllerDavid Vosol jsou pak uvedeni jako klíčové kontakty. V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic je opět oceněn managing partner Arthur Braun, a to díky svému širokému profesnímu přesahu do mnoha oblastí včetně nemovitostí, energetiky a automotive.

bpv BRAUN PARTNERS

Go to TOP