Nemovitostní tým HAVEL & PARTNERS posiluje, jako counsel nastupuje Ladislav Haladej

Ladislav Haladej

Poradenskou skupinu kanceláře HAVEL & PARTNERS zaměřenou na oblast nemovitostí, stavebnictví a životního prostředí rozšířil na pozici counsel Ladislav Haladej. V týmu, který je jedním z největších s touto specializací v České republice a na Slovensku a tvoří ho přes 30 právníků včetně 7 partnerů, se bude Ladislav Haladej zaměřovat na komplexní nemovitostní poradenství, především pak na development nemovitostí ve všech jeho fázích.


„V oblasti poskytování právních služeb týkajících se nemovitostí, stavebnictví a investičních projektů, včetně jejich financování, máme díky velikosti našeho týmu a odbornému know-how zásadní podíl na českém a slovenském právním trhu. Na následujících 10 let je další rozvoj této oblasti naší hlavní prioritou a věnujeme mu maximální úsilí. Vytváříme strategický programový dokument „Nemovitosti 2020–2030“ a díváme se na tuto problematiku velmi komplexně,“ vysvětluje zakladatel a řídící partner kanceláře Jaroslav Havel. „Součástí této strategie je i personální posilování, proto jsem rád, že se Ladislav Haladej stal součástí našeho nemovitostního týmu. Díky svým více než desetiletým zkušenostem, jež získal při poskytování právního poradenství předním slovenským developerům působícím v rámci celé Evropy, pro nás bude při realizaci našich cílů na nemovitostním trhu velkou posilou,“ dodává k nástupu nového kolegy Havel. 


Ladislav Haladej získal titul magistr práv a akademický titul doktor práv na Právnické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě a v roce 2010 na Slovensku úspěšně absolvoval advokátní zkoušky. Před nástupem do HAVEL & PARTNERS pracoval jako advokát specializující se na právo nemovitostí a developerské a stavební právo v advokátní kanceláři RELEVANS v Bratislavě. Praxi také získával v Law & Trust – advokátska kancelária, kde byl odpovědný za poskytování komplexních právních služeb ve slovenském i anglickém jazyce slovenskému developerovi komerčních nemovitostí HB Reavis Group.

Zdroj: HAVEL & PARTNERS

Go to TOP