Jak vytvořit on-line advokátní kancelář? To se dozvíte na příštím webináři ČAK!

Česká advokátní komora zve advokátky a advokáty na workshop (webinář), který se uskuteční 28. května 2020 a jeho tématem je: Jak si vytvořit on-line advokátní kancelář, aneb 3 strategie, které se mi osvědčily při tvorbě průběžného pasivního příjmu v on-line prostředí.

Přednášející, která 90minutový webinář zahájí 28. 5. 2020 ve 14:30 hodin, je JUDr. Lucie Radkovičová, advokátka a poradce pro advokátní byznys.

Lucie Radkovičová

„Obsahem webináře budou informace a rady pro advokáty, jak sjednávat online schůzky efektivněji, jak oslovovat klienty, jak vytvořit nové příjmy on-line a také jakou techniku budou potřebovat k tomu, aby si upravili svůj obchodní model. Tento workshop je určen pro všechny, kteří potřebují přesunout své off-line klienty do on-line, chtějí se naučit produktivně pracovat se svým know-how pomocí svých silných stránek nebo by si rádi vytvořili prostor pro další nebo nový příjem, ale také pro ty, kterým se v nedávné koronavirové izolaci zalíbila on-line efektivita a chtěli by ji víc prozkoumat,“ odtajnila některá témata workshopu jeho autorka JUDr. Radkovičová.

Na webinář, který je zdarma, se mohou advokáti, a v případě volných míst i advokátní koncipienti, hlásit přímo zde. Pro započtení účasti na tomto webináři do dalšího vzdělávání advokátů (1 kredit) nebo namísto 1 volitelného semináře pro advokátní koncipienty, je třeba vyplnit přihlášku (xls) na webu ČAK a e-mailem zaslat na adresu seminare@cak.cz.

Aktuální webinář je dalším příspěvkem do nového formátu on-line vzdělávání advokátů, jehož zavedení urychlila koronavirová epidemie. Historicky první webinář ČAK se uskutečnil 29. dubna 2020 a také do budoucna Komora s podobnými modely vzdělávání advokátů počítá.


Redakce AD
Foto: nextlegal.cz

Go to TOP