Právem proti koronaviru – konzultace s advokáty v době epidemie zdarma

Mylaw.cz, revoluční on-line právní portál, který poskytuje lidem srozumitelné právní informace a zdarma je spojuje s jejich ideálním právníkem, spouští iniciativu na právní podporu občanů a podnikatelů v době, kdy na ně tvrdě dopadají karanténní opatření v souvislosti s bojem proti pandemii COVID-19.

Iniciativa mylaw.cz s názvem „Právem proti koronaviru“ propojila desítky advokátů napříč advokátními kancelářemi, se kterými spolupracuje s jediným cílem – pomoci občanům a podnikatelům zorientovat se v nelehké právní a ekonomické situaci způsobené dopady pandemie COVID-19. Díky zapojení mezinárodní právní sítě ARROWS INTERNATIONAL se do projektu zapojí i špičkové mezinárodní advokátní kanceláře z více než 20 států z Evropy, USA či Izraele. Pomoc se tak dostane i občanům s problémy, které překračují hranice České republiky.

„Je bohužel nepochybné, že dopady pandemie COVID-19 na celou společnost budou obrovské. Tato situace tak bude mimo jiné skutečnou výzvou pro právní stát. Nebude totiž vůbec jednoduché zorientovat se v právním řádu. Již nyní je problém aplikovat platné právo na zcela nové situace. O to složitější je sledovat a orientovat se v obrovském množství akutně přijímaných nových předpisů a legislativních změn,“ uvedl zakladatel portálu mylaw.cz Mgr. Vojtěch Sucharda.

Platforma mylaw.cz je unikátní webová platforma, která přivádí právo a právníky do on-line prostředí. Tento portál poskytuje svým uživatelům již delší dobu srozumitelný, ale ověřený právní obsah (články a vzory ke stažení) a rovněž poskytuje platformu pro provozování on-line chatové, mailové nebo telefonické přímé konzultace s právníky či daňovými poradci.

Jak realizační tým mylaw.cz, tak i všichni zapojení právníci však pochopili výjimečnost současné situace a nutnost nabídnout lidem nadstandardní pomoc.

„Pochopili jsme, že v tuto chvíli musíme zasáhnout skutečně rychle a efektivně nad rámec standardních způsobů. Jsme přesvědčeni, že v aktuální situaci lidem nejvíce pomůže třeba jen velmi krátká telefonická konzultace se specialistou ve svém oboru. Proto zavádíme telefonické konzultace zdarma na právní problematiku okolo COVID-19 pro skupinu podniků všech velikostí, živnostníků, OSVČ, ale i občanů řešících ekonomické a právní problémy. Věříme, že díky množství zapojených advokátů nápor dotazů zvládneme. Jako vždy je pak na portálu mylaw.cz k dispozici mnoho užitečných tematicky zaměřených článků či vzorů ke stažení zdarma,“ upřesňuje Mgr. Vojtěch Sucharda.

Tyto telefonické konzultace budou poskytovány minimálně po dobu nouzového stavu zdarma a klienti tak dostanou od právních specialistů základní radu, jak řešit svoje akutní případy, např. kam je možné se dále obrátit pro pomoc (dotace, příspěvky), na co si dát pozor při dodržení smluvních vztahů, jak vhodně řešit pracovně – právní záležitosti v době krize a mnoho dalšího.

„Advokáti tu jsou a vždy byli pro lidi. Nyní je ta správná doba, kdy jim mohou díky novým technologiím pomoci více než kdy dříve. To vše navíc bez nutnosti opustit bezpečí domova, což je v této situaci obrovské plus,“ dodává Mgr. Vojtěch Sucharda.

Buďte v bezpečí domovů nebo kanceláří a vyřešte své právní případy jednoduše po telefonu. Společně s MYLAW bojujme proti koronaviru. Předcházejte aktivně právním problémům. Pomůžeme vám udržet vaše podnikání v chodu, nechte část vašich starostí na nás!

Podrobnosti naleznete pod následujícím odkazem: https://mylaw.cz/pravem-proti-koronaviru!

 

Zdroj: mylaw.cz

Foto: mylaw.cz

Go to TOP