Sraz na 31. běh O parohy arcivévody Ferdinanda je opět na Konopišti!

Jako každý rok, i letos se uskuteční tradiční, již 31. ročník oblíbeného běžeckého závodu advokátů „O PAROHY ARCIVÉVODY FERDINANDA“.

Závod, který se uskuteční v sobotu 13. 6. 2019 na Konopišti, je opět určen nejen advokátům a jejich zaměstnancům, ale i jejich rodinným příslušníkům, přátelům a dalším příznivcům pohybu v přírodě. Závodí se v dětských i dospělých kategoriích s rozdílnou délkou tras:

  • MUŽI běží dvě kola okolo Konopišťského rybníka v celkové délce cca 5,4 km
  • ŽENY běží jedno kolo okolo Konopišťského rybníka v celkové délce cca 2,7 km
  • STARŠÍ ŽÁCI (12-15 let) – běží jedno kolo okolo Konopišťského rybníka v celkové délce cca 2,7 km
  • DĚTI od 1 roku jsou rozděleny do kategorií nejmenší, předškoláci, mladší žáci běží dle věku jedno až dvě menší či větší kola po louce
  • NORDIC WALKING – kategorie pro „pěší“ – jedno kolo okolo Konopišťského rybníka v celkové délce cca 2,7 km

Účastníci běhů se mohou přímo na místě přihlásit od 9:30 do 10 hodin za letním divadlem vedle zámeckého rybníka na Konopišti, ale ideální je poslat přihlášku elektronicky přímo na adresu pořadatele, kterým je regionální představitel ČAK pro Středočeský kraj JUDr. Roman Premus: premus@pravni.cz.  Po ukončení posledního závodu proběhne vyhlášení výsledků a následně pro zájemce společné posezení v zahradní restauraci Lovecké chaty.

P. S. Startovné se nehradí, naopak případné ubytování i stravování si hradí účastníci sami a parkování je možné na placeném parkovišti pod hrází Konopišťského rybníka.

 (red)

 

Go to TOP