Co si myslí právníci o Listopadu 89? Přispějte do „sametového“ projektu UK!

Univerzita Karlova odstartovala ojedinělý projekt NÁŠ LISTOPAD 89 a chce do něho zapojit i advokáty a příslušníky dalších právnických profesí, kteří jsou často i jejími absolventy. Cílem projektu je vytvořit vizuální koláž složenou z fotografií, kterými lidé z různých oborů i regionů vyjádří svůj názor na listopadovou revoluci 1989. Pořadatele projektu tedy zajímá třeba právě Váš názor na sametovou revoluci vyjádřený fotografií.

Jak se můžete zapojit? Stačí pořídit fotografii, která vystihne názor na LISTOPAD 89, nebo je možné udělat scan dobové fotografie z alba, připsat k ní příběh ve čtyřech větách a vše poslat do 2. října 2019 na e-mailovou adresu: vystava@svobodnylistopad.cz

„Třicet nejzajímavějších fotek vystavíme v listopadu na výstavě v srdci Prahy, ve staroslavném Karolinu, jejich autory pozveme na slavnostní vernisáž a odměníme dárkem. Kromě toho jim zajistíme prohlídku starobylých prostor Univerzity Karlovy,“ uvedl MgA. Martin Ayrer, koordinátor komunikace z kanceláře rektora UK.

Více informací o akci najdete na webu UK:  https://cuni.cz/UK-9934.html

(red)

 

Go to TOP