Advokátní kancelář bnt jmenovala nové partnery Havla a Maysenhöldera

Pražská kancelář bnt attorneys in CEE, která je součástí mezinárodní sítě advokátních kanceláří bnt a patří mezi vedoucí kanceláře zaměřené na obchodní právo v regionu střední a východní Evropy, oznamuje, že od 1. května 2019 rozšiřuje své vedení o nové partnery Lukáše Havla (38) a Petera Maysenhöldera (38).

 Noví associated partneři budou zodpovědní zejména za další rozvoj klientských služeb, Peter Maysenhölder se přitom bude soustředit zejména na německy mluvící korporátní klientelu a Lukáš Havel na oblast Life Science & Pharma.

„Dlouhodobě se nám daří, narostl objem poradenství pro korporátní klienty, rozšířili jsme tým o nové kolegy, a to samozřejmě vyústilo v potřebu posílit i náš partnerský tým. Věříme, že Lukáš a Peter vnesou do řízení firmy také nové aspekty práce s klientskou základnou a zasadí se o další rozvoj týmů v oblastech, v nichž kompetenčně působí,“ uvedl ke jmenování Pavel Pravda, zakládající partner advokátní kanceláře bnt.

 Lukáš Havel je členem pražského týmu advokátní kanceláře bnt od roku 2012, od roku 2016 do současnosti zastával pozici senior associate. Dlouhodobě se zaměřuje na poradenství výrobcům a distributorům zdravotnických prostředků, léčiv a poskytovatelům zdravotních služeb, a to provozovatelům jak veřejných, tak soukromých zdravotnických zařízení. Specializuje se dále na oblast compliance a regulatory affairs. Lukáš mluví německy a anglicky a svůj volný čas nejraději tráví aktivním pohybem s celou rodinou.

Peter Maysenhölder je advokátem s kvalifikací pro české i německé právní prostředí, je specialistou na obchodní právo a právo obchodních korporací, zejména na fúze a akvizice a právo cenných papírů. Do pražské kanceláře nastoupil v roce 2009 a od roku 2013 působil na pozici senior associate. Peter dříve pracoval pro jednu z předních světových investičních bank v Hongkongu a také pro renomovanou advokátní kancelář v Düsseldorfu. Je německým a českým rodilým mluvčím, má plynulou znalost angličtiny a dobře ovládá také italštinu. Jeho hlavní zálibou jsou sportovní aktivity jakéhokoliv druhu, závodně hraje fotbal.

Zdroj: AK bnt

Go to TOP